Search
Close this search box.

A Primera Catalana volen un ‘caixa o faixa’ en la represa o no del curs

Si no s'entrena el 25 de gener, s'advoca per una temporada nul·la

Pascua, envoltat de dos jugadors del Gavà en el partit de la primera jornada // G.M.CH.

La majoria de clubs de Primera Catalana volen un ‘caixa o faixa’ en la reactivació o no de la temporada. Així ho han posat de manifest amb una altra carta enviada a Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol.

Aquest col·lectiu de clubs es posa com a data límit per tornar amb garanties als entrenaments entre el 25 de gener i l’1 de febrer. Si això no és viable, demana a la Federació que decreti la suspensió o declari nul·la la competició. Això permetria que cada club i jugador pogués prendre les seves decisions amb temps suficient, i més amb els terminis federatius existents.

Segons, s’apunta en la carta, la major part dels clubs, inclòs el Vilanova, donen suport a aquesta opció: 36 a favor, tres en contra i una abstenció.

De cara al retorn als entrenaments els clubs demanen: fer-ho sense restriccions de mobilitat, poder formar i treballar amb els grups bombolla corresponents, que hi hagi la possibilitat de poder fer amistosos de pretemporada i que es puguin atendre les indicacions de la mateixa Federació Espanyola de Futbol de disposar, almenys, de quatre setmanes de preparació abans de reprendre la competició.

Els clubs es mostren oberts a poder disputar competicions no oficials que organitzi la Federació Catalana per tal que els jugadors no donin tota la temporada per perduda. I si es decretés la suspensió o nul·litat, demanen consensuar amb els clubs les mesures econòmiques adients envers les quantitats ja abonades.

Comparteix la notícia