Search
Close this search box.

“Abans de cremar-me amb l’hoquei, prefereixo ser egoista i posar el fre”

Jordi Masoni, bloquejat mentalment, deixa el Patí Vilanova

Jordi Masoni, amb la bola, en un partit d'aquesta temporada // @HOCKEY_GRAFIAS

El defensa Jordi Masoni deixa la disciplina del Patí Vilanova. La notícia l’ha avançat Canal Blau aquest migdia.

El club no n’ha dit res oficialment, però ahir al vespre el jugador es va acomiadar dels companys. Durant el dia, tant l’entrenador Jordi Costa com el vicepresident Òscar González, van intentar convèncer-lo perquè s’ho repensés.

No ho van aconseguir. Masoni tenia la decisió presa i marxa. Ho fa vuit mesos d’arribar al club procedent del Capellades com un dels fitxatges de l’estiu.

“Deixo el Patí per una qüestió personal. No estic oferint el rendiment que voldria i em sento bloquejat mentalment. Això no és bo ni per a mi ni per a l’equip. La temporada passada vaig acabar frustrat –no va poder eludir el descens amb el Capellades en una pugna aferrissada–, però l’opció de venir a Vilanova em va ajudar a tirar endavant. Ara, però, necessito parar”, explica Masoni.


“Abans de cremar-me amb l’hoquei, que és el que m’agrada, prefereixo ser egoista i posar el fre. A veure si relaxo la ment de cara a la temporada que ve. Necessito uns mesos de descans. No hi ha marxa enrere”, continua.

A la recerca d’algun fitxatge i de millores en defensa

L’adeu de Masoni obre altre cop la porta a alguna incorporació. El hàndicap és que el mercat està tancat. El Patí només pot fitxar un jugador que militi en un conjunt de categoria inferior o que estigui sense equip aquesta temporada.

Jordi Costa admet que la marxa de Masoni “és una dificultat més en la lluita per la permanència, però hem de mirar endavant amb els jugadors que hi ha i serrar les dents”.

Segons el tècnic del Patí, “l’equip està entrenant bé. Hem de millorar en defensa. En som conscients”. Els verds han encaixat 19 gols en els últims tres partits i ja són els més golejats de l’OK Lliga Plata Sud.

Comparteix la notícia