Segueix-nos

Futbol sala

Acord amb l’Ajuntament de Ribes per a la disputa de les 24 Hores de les Roquetes

L’aforament estarà limitat al 70% del pavelló Miguel Meca

Les 24 Hores tornaran al pavelló Miguel Meca // G.M.CH.

L’Associació Futbol Sala Roquetes ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes per poder organitzar les 24 Hores 2021 els dies 17, 18 i 19 de setembre al pavelló Miguel Meca.

La condició que s’ha posat des del Consistori és que es respecti el protocol de seguretat anti Covid-19.

D’entre els principals requisits a complir pels participants destaquen la firma d’una declaració responsable tal com s’estableix en els criteris de Salut (obligatòria per a participants i les famílies o responsables legals en el cas de menors); la designació d’un responsable de seguretat i higiene; el rentatge de mans sistemàtic; la presa de temperatura; l’ús de mascareta mentre no es juga, es menja o es beu, i la neteja i la desinfecció de les instal·lacions i del material.


Si bé l’any passat el torneig va ser a porta tancada, aquest 2021 hi haurà un aforament permès del 70% de la capacitat total del recinte.

Les inscripcions estan obertes i valen 200 euros, amb assegurança obligatòria inclosa. Els equips interessats a jugar la competició han de contactar amb l’Associació Futbol Sala Roquetes per correu electrònic (futbolsalaroquetes@gmail.com) o a través dels telèfons 669732652 (Javier Trassierra) o 630836480 (Rubén Fernández).

PUBLICITAT

Més a Futbol sala