Segueix-nos

Bàsquet

Adrià Piñol, nou entrenador del primer equip masculí del Bàsquet Samà

Prové del Júnior A dels vermells i relleva en el càrrec a Joan Pozo

Adrià Piñol agafa les regnes del primer equip masculí del Samà // CB SAMÀ

Adrià Piñol és el nou entrenador del primer equip masculí del Bàsquet Samà. Assumeix el càrrec en substitució de Joan Pozo, que ha acabat la seva etapa aquesta setmana al capdavant del sènior A. En aquesta temporada 2020/2021 ha dirigit el Júnior masculí dels vermells a Preferent.

Piñol
, jugador i entrenador del Samà, afronta el repte de construir una plantilla competitiva a Primera Catalana. Vol que l’equip sigui el mirall per als conjunts de formació a partir del joc i dels valors del club.

El nou tècnic del primer equip masculí del Samà estarà rodejat d’un nou equip tècnic format al planter del club. L’acompanyaran Àlex de Diego, com a segon entrenador; Àlex Lillo, com a analista de la plantilla, i Litus Lloveras, com preparador físic, que seguirà sumant tant en l’equip masculí com al femení.

Durant aquestes setmanes, el nou entrenador i la direcció esportiva del Samà acabaran de confeccionar una plantilla equilibrada, treballadora i il·lusionant per complir amb objectius plantejats. Piñol percep “sensacions molt positives” i se sent “preparat per afrontar aquest repte”. El tècnic està “molt agraït al club i la il·lusió és màxima”.

L’entrenador iniciarà la temporada vinent amb “molts canvis” i espera que “l’aficionat gaudeixi d’un equip que tindrà ADN samista, amb jugadors joves formats al planter que tindran l’oportunitat de seguir creixent al club”.

La junta directiva del Bàsquet Samà agraeix a Joan Pozo el seu treball i dedicació cap al club i li desitja molta sort i encerts en els seus projectes futurs. Pozo va agafar el relleu i l’herència que va deixar Xavier Canales i va firmar la millor classificació a Primera Catalana en la categoria masculina. Les dues darreres temporades han estat marcades per la crisi sanitària de la Covid-19.

PUBLICITAT

Més a Bàsquet