Search
Close this search box.
,

Afectacions al trànsit per la celebració de la Mitja Marató i els 10 km de Vilanova

La prova, diumenge amb la sortida a la ronda Ibèrica

La prova arrencarà de la ronda Ibèrica // WWW.MITJAVILANOVA.COM

Evasion Running i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ja ho tenen tot a punt per a la celebració d’una nova edició de la Mitja Marató de la ciutat, que un any més va acompanyada per una prova de 10 quilòmetres. La cita és diumenge.

Està prevista la participació de més de 1.400 corredors i corredores. Les dues curses arrencaran a dos quarts de 10 del matí des de la ronda Ibèrica, davant del Parc del Garraf. La meta estarà instal·lada a les pistes d’Atletisme Carme Sugrañes Blai.

Amb motiu d’aquesta prova atlètica hi haurà les lògiques afectacions al trànsit entre les 9 i les 12.30 h.

De les 9.30 a les 11.30 es restringirà la circulació al passeig de Ribes Roges, al passeig del Carme i al passeig Marítim.

De les 9.30 a les 11.30 estarà tancat l’accés amb vehicle al dic de Ponent.

De les 9.30 a les 11.30 h també es restringirà la circulació al carrer de Menéndez Pelayo, l’avinguda Francesc Macià, al carrer del Greco, al carrer de Ramón i Cajal i al carrer del Doctor Fleming.


De les 9.30 a les 11.45 h es restringirà la circulació pel camí de Sant Gervasi, l’avinguda del Montseny i al carrer de la Creu de Xirivia.

També de les 9.30 a les 11.45 h es restringirà totalment la circulació al carrer Major, al carrer de Joaquim Mir, al camí de la Masia d’en Frederic, al raval de Santa Magdalena, a la plaça Llarga, al carrer de Pàdua, al carrer de Santa Eulàlia, al carrer de Sant Gregori, al carrer de Sant Pere, a la plaça de les Neus, al carrer de la Bomba i al carrer de l’Església.

Hi ha previst un tall de circulació de 10 minuts a la rotonda de l’avinguda d’Eduard Toldrà. Es reobrirà al trànsit un cop passin tots els participants.

Personal voluntari de l’organització i agents de Policia Local indicaran als conductors i conductores els itineraris alternatius.

La prova també comportarà afectacions a les línies i parades del bus urbà entre les 9 i les 12.30 h.

Comparteix la notícia