Segueix-nos

Futbol

Agus Isabel: "Continuem pendents del que diguin des del Govern"

L’entrenador del Vilanova, prudent amb la desescalada

Agus, envoltat d'alguns dels seus jugadors // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

El Vilanova continua atent als trams de la desescalada de la segona onada del coronavirus per plantejar-se un escenari de cara a un futur immediat.

La proposta de la Federació Catalana de Futbol de reprendre les lligues els dies 9 i 10 de gener no deixa de ser un plantejament a expenses de l’evolució de les dades de la pandèmia. De moment, dilluns Catalunya no avançarà de fase en augmentar la velocitat de contagi del virus.

“Continuem pendents del que diguin des del Govern i des de Salut. Tot i que coneixem les dates en què es voldria reprendre la competició i com ho faríem, depenem de les xifres de la pandèmia”, admet Agus Isabel, entrenador del Vilanova.

Segons el tècnic blanc-i-blau, “ara sabem que reprendríem la Lliga al camp del Viladecans, on la vam deixar, que no ens mesclaríem amb l’altre subgrup i que les opcions d’ascens només serien per al primer de cada subgrup, quan inicialment els quatre primers eren els que haurien optat a pujar. Ara bé, haurem de veure com evoluciona tot plegat després de saber que dilluns que ve no passem de fase en la desescalada i que durant el Nadal hi haurà més desprotecció”, continua.

Mentrestant, l’equip s’entrena dos dies a la setmana a l’Alumnes Obrers. “Ens hem de repartir l’Estadi per les limitacions d’aforament i els divendres no podem exercitar-nos per la limitació de mobilitat municipal. Per completar la setmana els jugadors tenen preparades sessions individualitzades voluntàries, però recomanades a fer dissabte o diumenge”, explica Agus Isabel.

El més complicat per a un possible retorn, segons Agus Isabel, serà la mentalitat. “Mentre no veiem a prop una data segura per tornar a jugar és difícil tenir el cap posat en la competició”, apunta.

Ara per ara, el toc de queda i el confinament municipal dels caps de setmana, que continuarà fins a nova ordre, segueixen sent un hàndicap per als entrenaments.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol