Search
Close this search box.

Agus Isabel i els seus col·laboradors al cos tècnic del Vilanova, destituïts

El president Laffitte els fa fora d'una reunió per parlar del futur

Agus, Aleix Vall i David Álvarez, a la banqueta durant el Vilanova-Santboià // G.M.CH.

Agus Isabel i els seus col·laboradors al capdavant del primer equip del Vilanova –David Álvarez, Xavi Ripoll, Aleix Vall i Víctor Doñate– es consideren destituïts després d’una tensa trobada diumenge al vespre amb el president Xavier Laffitte, segons ha pogut saber elPrimer.cat.

El cos tècnic havia demanat al màxim mandatari blanc-i-blau una reunió per parlar del futur. A una jornada del final de la Lliga, Agus Isabel volia saber si continuava tenint la confiança del club per planificar la temporada que ve. L’entrenador no havia tingut notícies del president des del partit al camp de la Rapitenca.

La trobada va acabar produint-se després que el Vilanova hagués guanyat el Vista Alegre. Agus i tres dels seus col·laboradors van estar esperant a l’Alumnes Obrers fins que van poder tancar-se amb Laffitte a les oficines de l’Estadi.

El president va dir-los que tenia dubtes sobre si els renovaria i en van començar a parlar. Després d’abordar diverses qüestions, la trobada va anar pujant de to. Finalment, Laffitte va acabar fent fora de la trobada Agus i els seus ajudants, que van recollir les seves pertinences abans d’abandonar l’Alumnes Obrers.

Ara per ara el club no s’ha pronunciat de manera oficial, però Agus i la resta del cos tècnic consideren que estan destituïts.

El dubte a hores d’ara és saber qui dirigirà l’entrenament d’aquest vespre i qui s’asseurà a la banqueta diumenge que ve en l’última jornada al camp del Catllar.

Al cos tècnic lamenten les formes de Laffitte. No entenen el tracte final que els ha dispensat, tenint en compte que van haver de ser ells mateixos els qui van demanar la trobada amb el president per conèixer les seves intencions de cara al futur amb el final de la Lliga a tocar.

Comparteix la notícia