Segueix-nos

Futbol

Agus Isabel medita l’opció d’entrenar el Vilanova la temporada que ve

El tècnic recupera el diàleg amb el president Laffitte

Agus Isabel, al camp de la Rapitenca en la quinzena jornada // G.M.CH.

Agus Isabel està meditant la possibilitat d’entrenar el Vilanova la temporada que ve. El tècnic ha recuperat el diàleg amb el president Laffitte i s’ha abordat aquesta possibilitat.

Resoldre la incògnita sobre qui s’asseurà a la banqueta de l’Alumnes Obrers és qüestió de dies. El calendari, amb el mercat de fitxatges en plena ebullició, fa que les dues parts hagin d’entendre’s o trencar definitivament el vincle.

Com es recordarà, Agus Isabel i el seu cos tècnic es van considerar destituïts després d’una tensa reunió amb Laffitte després del partit de la penúltima jornada i ja no es van presentar als entrenaments de la darrera setmana.

El president va negar que els hagués cessat, però els va haver de buscar un relleu d’urgència per a l’últim partit.

Aquella mateixa setmana Laffitte ja va fer un apropament cap a Agus i les dues parts s’han trobat per llimar asprors. Des de la junta hi ha hermetisme total.

L'Assemblea de Socis, el 21 de juliol
La junta directiva del Vilanova ha convocat l’Assemblea General Ordinària de socis per al 21 de juliol. La cita serà a la sala polivalent de l’Alumnes Obrers a partir de les set de la tarda. En la trobada està previst passar balanç econòmic i esportiu a la campanya 2020/2021 i presentar els objectius de cara als curs 2021/2022.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Futbol