Search
Close this search box.

Agus Isabel allarga la vinculació amb el Vilanova una campanya més

El tècnic afrontarà el quart curs al capdavant de l'equip

Agus dóna instruccions en un partit d'aquesta temporada // G.M.CH.

Agus Isabel continuarà una temporada més com a entrenador del Vilanova. Així ho ha confirmat el club avui a través de les seves xarxes socials. Era una notícia esperada, però faltava el comunicat oficial. Amb la renovació del contracte, el tècnic afrontarà la quarta campanya al capdavant del primer equip.

Va agafar-lo a Segona Catalana l’estiu de 2017 i en aquell primer curs com a màxim responsable de la banqueta de l’Alumnes Obrers va conduir els blanc-i-blaus fins al títol de Lliga i l’ascens a Primera Catalana, on porten dos cursos seguits sense patir per la permanència. En la campanya 2018/2019 l’equip va ser setè i en la 2019/2020, desè.  Aquesta última temporada ha estat marcada per la crisi del coronavirus i només s’han pogut disputar 23 jornades. En el moment de la suspensió del campionat, el Vilanova transitava desè a la taula classificatòria.La trajectòria d’Agus al Vilanova ve de lluny. Va iniciar-la entrenant en equips del planter el curs 2004/2005 i va arribar a jugar al filial blanc-i-blau per acabar sent-ne l’entrenador. Quan torni l’activitat després de la pandèmia Agus començarà la 17a temporada al Vilanova.

Juntament amb Agus, també han renovat David Álvarez com a segon entrenador, Dani Cardeñoso com a preparador físic, Xavi Ripoll com a entrenador de porters i el fisioterapeuta Rubén. Per la seva part, José Manuel Ruiz continuarà exercint les funcions de delegat.

Ara el club i l’entrenador ja treballen en la planificació de la temporada que ve.

Comparteix la notícia