Search
Close this search box.

Agus, tècnic del Vilanova, pendent de la infermeria per rebre el Tàrrega diumenge

El central Luca, baixa segura; Pascua i Totti, dubtes

Pascua és dubte per molèties al menisc del genoll esquerre // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

Agus Isabel, tècnic del Vilanova, està pendent de la infermeria per rebre el Tàrrega diumenge (17.00 h). Qui segur que no podrà jugar és el central Luca Zarse, que no fa net del dolor lumbar que li baixa per la cama esquerra fins al peu.

El defensa està pendent dels resultats d’una ressonància magnètica, però es descarta per al pròxim partit. “Encara no sé exactament el temps que necessitaré per recuperar-me”, apunta. Luca va haver d’abandonar el camp abans d’hora en el partit contra el Martorell, el 13 de febrer, i està KO des d’aleshores.

Pascua també està entre cotons. Li està fent la guitza una inflamació del menisc del genoll esquerre. Ha hagut de fer repòs i les sensacions que noti en les pròximes hores seran determinants per saber si pot o no jugar diumenge.

Eric es va fer un esquinç al turmell esquerre al camp de la Rapitenca. L’aturada pel Carnaval del cap de setmana passat li va anar bé i podria tornar a jugar contra el Tàrrega. El mitjapunta ha notat millores.

Iloie ja s’ha entrenat aquesta setmana després d’una contusió en un dit del peu. El seu retorn solucionaria la baixa de Luca a la defensa, ja que Miranda, amb el permís d’Alex Vall, segon entrenador, és l’altre únic central pur que hi ha a la plantilla.

Totti, que va notar molèsties musculars al camp de la Rapitenca, ha arrossegat també un procés febril, però almenys apunta a la llista, ja que Codina està sancionat i no podrà jugar.

El Vilanova, quart classificat, necessita continuar fort a casa (acumula cinc victòries seguides a l’Alumnes Obrers) per no cedir terreny al cap de la taula.

El Tàrrega, tercer per la cua, està immers en la lluita per la permanència. L’arribada a la banqueta dels de l’Urgell de Lluís Milà, vilafranquí establert a Vilanova, els ha donat vida. L’equip lleidatà només ha cedit una derrota en les últimes vuit jornades.

Comparteix la notícia