Search
Close this search box.

Agustí Marcet, nou president de la Blanca Subur com a relleu de Toni Sardà

El ja exmàxim mandatari blanc feia 26 anys que estava al capdavant del club

Marcet i Sardà, president entrant i president sortint de la Blanca Subur // BLANCA SUBUR

La Blanca Subur té nou president. Es tracta d’Agustí Marcet. Agafa el testimoni d’un històric al club com Toni Sardà, que duia 26 anys com a màxim mandatari. El relleu va fer-lo públic ahir l’entitat a través de les xarxes socials.

“És la primera vegada en aquests darrers 26 anys que una persona havia postulat per posar-se al capdavant del club i penso que és algú amb perfil Blanca”, apunta Sardà.

Agustí Marcet, exjugador blanc, ja estava a la directiva i ara n’agafa les regnes.

“Ho vam valorar en junta i en l’assemblea del 14 d’octubre vam acordar el relleu. Acabàvem el mandat de sis anys a primers de desembre. Així doncs, hem aprofitat l’avinentesa per avançar el canvi. Com que no s’ha presentat ningú més, no han calgut eleccions”, afegeix Sardà.El ja expresident de la Blanca Subur marxa satisfet per la feina feta durant les més de dues dècades liderant el club de Pins Vens.

“Des que vaig entrar, vaig dir que plegaria quan la feina de president em donés maldecaps, però aquest dia mai va arribar. En una balança pesen més les coses positives que les negatives”, afirma.

Sardà no entra en la nova junta, però està a disposició del club per continuar col·laborant-hi.

[su_box title=”Dol a la Blanca Subur per la mort de Manolo Escobosa”]La Blanca Subur està de dol aquests dies per la mort de Manolo Escobosa, que va traspassar dilluns amb 88 anys després d’una llarga malaltia. Va ser una persona molt vinculada al club. Ahir se li va dir l’últim adeu amb una cerimònia a la parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla de Sitges.[/su_box]

Comparteix la notícia