Search
Close this search box.

Aitana Bonmatí: “És una bogeria poder jugar la final de la Copa del Món”

La ribetana, protagonista al portal de la FIFA després del triomf d'Espanya contra Suècia

Aitana celebra el passi a la final amb Salma Paralluelo // FIFA.COM


Aitana Bonmatí va prendre la paraula ahir al web de la FIFA després de plantar-se a la final del Mundial d’Austràlia i Nova Zelanda amb la selecció espanyola. Estava exultant.

“És una bogeria, una bogeria”, va dir la ribetana. “Estem a la final de la Copa del Món. És increïble. És un moment molt especial”, va afegir.

“Algunes de nosaltres tenim molta sort. Hem guanyat dues Champions amb el Barça i hem jugat al Camp Nou moltes vegades, però poder disputar una final de la Copa del Món davant de 75.000 persones, serà una bogeria”, va insistir.

Sobre el partit contra Suècia va dir: “Vam competir molt bé. Suècia va tenir els seus moments, nosaltres vam tenir els nostres. La victòria va ser de totes, les que vam començar i les que van sortir de la banqueta. Cadascuna de nosaltres va donar el 100%”.


Aitana no s’oblidava del gol clau d’Olga Carmona al minut 90. “Li hem de donar gràcies. Quan Suècia va fer l’1-1 uns minuts abans, va ser un cop enorme, però amb el 2-1 ens vam tornar boges”, rememorava.

De Salma Paralluelo, l’autora de l’1-0 i companya seva al Barça, va afirmar que “és única. Ella és tan ràpida que ens dona moltes opcions. I no només per la seva velocitat, sinó perquè tècnicament és bona i té gol”

La pitjor part de la semifinal se la va emportar la sueca Fridolina Rolfo, també companya d’Aitana al Barça. “D’una banda, soc molt feliç, però per l’altra estic trista per ella. És una jugadora increïble i una bona amiga meva. Era difícil intentar-la consolar després del partit, però això és futbol. Un equip ha de guanyar”, va comentar.

Després de les celebracions pel passi a la final, Aitana ja pensa en el darrer partit. “Sigui quin sigui el rival, ho donarem tot. És una final de la Copa del Món!”, va concloure al portal de la FIFA.


Aitana Bonmatí consola Fridolina Rolfo després de la final // FIFA.COM

Comparteix la notícia