Search
Close this search box.

Aitana Bonmatí: ‘Hi ha límits que no es poden creuar i això no ho podem tolerar’

La ribetana es pronuncia pel 'cas Rubiales' en defensa de Jenni Hermoso

Aitana Bonmatí, en acció en el darrer Mundial // TWITTER AITANA BONMATÍEl ‘cas Rubiales‘ continua portant cua. El president de la Federació Espanyola de Futbol s’aferra al càrrec i, avui, en l’assemblea extraordinària de la Federació Espanyola de Futbol ha dit que no dimitirà, malgrat l’allau de crítiques que s’ha gunayat pel seu comportament a la llotja en la final del Mundial Femení.

Les reaccions no s’han fet esperar, també de les jugadores de la selecció espanyola, que s’estaven mantenint en un segon terme.

La ribetana Aitana Bonmatí, MVP del Mundial, s’ha pronunciat a Twitter amb un missatge clar: ‘Hi ha límits que no es poden creuar i això no ho podem tolerar. Estem amb tu, companya’, en referència Jenni Hermoso.

També s’ha manifestat Alèxia Putellas, companya d’Aitana al Barça i a la selecció: ‘Això és inacceptable. s’ha acabat. Amb tu, companya Jenni Hermoso’.

Rubiales va fer un gest obscè tocant-se els genitals a la llotja de l’Stadium Austràlia en la celebració del títol d’Espanya i va fer un petó als llavis a la jugadora Jenni Hermoso.

Comparteix la notícia