Search
Close this search box.

Aitana Bonmatí inaugura un ‘Pati 14’ a l’escola de Sant Pere Ribes on va créixer

Ho fa en el primer acte com a ambaixadora de la Fundació Cruyff

Aitana Bonmatí, en la inauguració d'ahir // TWITTER FUNDACIÓ CRUYFF

Aitana Bonmatí va inaugurar ahir a la tarda un nou ‘Pati 14’, projecte de la Fundació Johan Cruyff, a l’Escola El Pi, el col·legi on va créixer, a Sant Pere de Ribes.

La blaugrana va estar acompanyada per Pati Roura, directora de la Fundació Johan Cruyff; Abigail Garrido, alcaldessa de Sant Pere de Ribes; i Eva Linares, directora de l’Escola El Pi.

Va ser el primer acte de la jugadora de Sant Pere de Ribes com a ambaixadora de la Fundació Johan Cruyff.

L’exjugador i extècnic del Barça va dir una vegada que els jocs exteriors haurien de ser una assignatura escolar. En conseqüència, la Fundació que duu el seu nom va idear una forma relativament senzilla de fer-ho, els anomenats ‘Pati 14’, muntats en escoles tant d’educació infantil i primària com d’educació especial.

La Fundació Cruyff anima els nens i nenes a jugar junts al pati de l’escola tant dins com fora de l’horari escolar. Ja ha estrenat més de 400 ‘Pati 14’, en tres països diferents.


“És un orgull ser la primera ambaixadora de la Fundació Johan Cruyff i estrenar-me aquí, al meu pati, al pati on he crescut, a l’escola on vaig començar a jugar a futbol. Dono les gràcies a l’Escola el Pi. Gràcies a l’experiència que vaig viure aquí sóc la que sóc ara”, va dir Aitana Bonmatí a Barça TV després de la presentació.

La blaugrana també va parlar de Johan Cruyff. “És una figura superimportant a escala mundial, però sobretot al Barça pel model que va implementar. Com a jugadora del Barça és un orgull portar el seu número. Vull seguir el seu llegat”, va manifestar.


Eva Linares, Pati Roura, Aitana Bonmatí i Abigail Garrido // TWITTER FUNDACIÓ CRUYFF

Comparteix la notícia