Aitana Bonmatí lidera el triomf del Barça en la final de la Supercopa femenina

La ribetana, bigolejadora i MVP en el 0-3 a la Reial Societat

Aitana, amb Lucy Bronze després de recollir la medalla de supercampiona // TWITTER FCBFEMENÍ

La ribetana Aitana Bonmatí va liderar ahir la victòria del Barça femení en la final de la Supercopa d’Espanya amb dos gols. Les blaugranes es van imposar per 0-3 a la Reial Societat.

La bona actuació de la 14 del Barça li va valer ser designada la jugadora més valuosa de la final.

Aitana va encetar el marcador al minut 13 en aprofitar una passada de la brasilera Geyse Ferreria i rematar amb la cama esquerra des de dins l’àrea.

Les dues jugadores es van tornar a associar perquè la de Sant Pere de Ribes anotés el 0-2 al principi de la segona meitat amb un xut amb la cama dreta des del límit de l’àrea.

El 0-3 del Barça va ser obra de la nigeriana Oshoala, que va marcar de cap al minut 96.

Aitana va destacar l’ambició de l’equip al final del partit. “Estem molt contentes. Cada temporada ens plantegem obtenir els màxims títols possibles i ja ha arribat el primer”, va dir. Era la tercera Supercopa de la història del Barça.