Search
Close this search box.

Aitana Bonmatí, millor jugadora d’Europa per la UEFA de la darrera campanya

La ribetana dona suport a Jenni Hermoso i defensa els drets de les dones

Aitana Bonmatí, amb el guardó ahir a Mònaco // TWITTER FCBFEMENÍ

Aitana Bonmatí continua col·leccionant èxits. Ahir va recollir el guardó que l’acredita com a ‘Millor Jugadora d’Europa’ per la UEFA de la darrera temporada.

La ribetana, de 25 anys, va rebre el premi al Fòrum Grimaldi de Mònaco durant el sorteig de fase de grups de la Champions.

Els seus mèrits corroboren l’enorme última campanya que ha fet havent guanyat la Lliga, la Supercopa d’Espanya i la Champions amb el Barça i havent-se proclamat campiona del Món amb Espanya, a més de ser designada com a MVP de les dues darreres competicions.


Les altres candidates a recollir el guardó eren la companya de selecció de la ribetana i autora del gol de la final del Mundial, Olga Carmona, i la davantera del Chelsea i de la selecció australiana Sam Kerr.

“És un orgull ser aquí després de tots els èxits que hem aconseguit. Un premi que mai no oblidaré. Sense les meves companyes no hi seria. Tinc la sort de jugar amb gent meravellosa”, va manifestar.

Aitana no va voler deixar passar l’oportunitat de donar suport a Jenni Hermoso i a totes les dones que lluiten pels seus drets.

“Venim de guanyar el Mundial, però no se n’està parlant gaire. M’agradaria recordar que com a societat, no hem de permetre l’abús de poder en una relació de poder, així com faltes de respecte. Des de la meva companya Jenni, a totes les dones que pateixen el mateix, estem amb vosaltres”, va proclamar.

Comparteix la notícia