Search
Close this search box.

Albert Montesinos, nou entrenador de l’equip masculí de l’Hoquei Palau

L'extècnic del Patí femení engega un nou projecte al club vallesà

Albert Montesinos, en la presentació amb el seu nou equip // HC PALAU

Albert Montesinos, exentrenador del Club Patí Vilanova femení, és el nou tècnic del primer equip masculí del l’Hoquei Club Palau de Plegamans, que competeix a Segona Catalana.

El vilanoví afronta aquesta nova etapa com un repte personal. “El Palau és un club que destaca en l’hoquei patins femení i a partir de la nova temporada ha decidit posar en marxa un projecte per fer créixer també el primer equip masculí. Hem fet fitxatges perquè aportin qualitat i experiència i els combinarem a jugadors de la base. Poder agafar el Palau a Segona Catalana i liderar aquest nou projecte és molt engrescador”, explica Montesinos, que també treballarà per al planter del club vallesà.

Segons el míster vilanoví, “el Palau ha demostrat saber fer bé les coses atenent al potencial que ha aconseguit per a l’equip femení, segon en l’última OK Lliga”.

Montesinos, de 32 anys, va optar per un canvi d’aires en ple confinament després de molts anys al Patí, on va tenir molts rols. Va ser entrenedor del primer equip femení, va conduir el conjunt femení de Nacional Catalana fins al títol de la Copa Generalitat, va entrenar equips de la base i va exercir d’ajudant de Jofre Vilà, de Jordi Mier, d’Alexis Castro i de Jordi Esteva en els dos primers equips del club.

Comparteix la notícia