Search
Close this search box.

Aleix Ferrer, un més per a la plantilla del Patí Vilanova de la temporada vinent

El jove jugador vilanoví ha debutat amb el primer equip en la darrera campanya

Aleix Ferrer, en un partit de la campanya 2022/2023 // G.M.CH.

El jove Aleix Ferrer, de 18 anys, a qui Jordi Costa va donar l’alternativa al primer equip del Patí aquesta temporada, també s’ha compromès a continuar a Les Casernes. El club n’ha oficialitzat la renovació en les darreres hores.

El jugador es mostra “molt content de poder jugar una nova temporada amb el primer equip. Era el somni que tenia des de petit, quan vaig començar a patinar a l’escoleta. Poder estar aquí és tot un orgull”.

Aleix és un més de la nissaga dels Ferrer que arriba a la primera plantilla del Patí. En la darrera campanya va marcar cinc gols.

Segons el davanter, “crec que estem fent un equip ampli i bo. Hi ha una barreja d’experiència i joventut. Amb la col·laboració de tots volem situar el Vilanova una mica més a prop d’on es mereix estar”.Per aconseguir-ho, Aleix Ferrer apel·la al factor Casernes. “Necessitarem l’ajuda de tota l’afició, dels Nois de l’Escala, de l’Eskala, de la Grada Jove i de la resta de seguidors i seguidores”, manifesta.

Després d’haver-se estrenat aquest curs amb el primer equip, el jugador vilanoví espera fer un pas més en la nova temporada. “En el primer any, havia d’agafar confiança per començar el pròxim intentant demostrar tot el que puc fer i aportant tot allò que sé a l’equip”, afirma.

El Patí Vilanova té tancada també la continuïtat del porter Carlos Donoso, el suplent d’Abert Marimon en la darrera campanya.

Comparteix la notícia