Search
Close this search box.

Aleix Gorjón: “No és fer les coses fàcils; és fer molt ràpid allò que és fàcil”

El central sitgetà parla de l'stage amb el primer equip de l'Espanyol

Aleix Girjón, en un entrenament d'aquesta pretemporada // TWITTER RCD ESPANYOL

El sitgetà Aleix Gorjón ha viscut en primera persona l’stage de pretemporada de l’Espanyol a Marbella, que va començar el 19 de juliol i que va cloure’s ahir. El central és un dels nou jugadors del filial blanc-i-blau que ha estat amb el primer equip.

Tots coincideixen que ha estat “una gran oportunitat” i coincideixen que tant “el ritme com la intensitat” són les grans diferències respecte a altres categories. Per a ells aquesta ha estat una experiència única que no oblidaran i que els ajudarà en el seu creixement professional. Han parlat per Espanyol TV.


En particular, Aleix Gorjón destaca les sensacions que ha tingut aquests dies. “És especial i gratificant veure que vas avançant i que sents que estàs una mica més a prop”, afirma.

Sobre allò que comporta exercitar-se amb jugadors professionals remarca que “no és fer les coses fàcils. És fer molt ràpid allò que és fàcil”. El sitgetà també es mostra satisfet per haver-se pogut “relacionar i parlar amb persones que fa molts anys que estan en el món del futbol.”


Comparteix la notícia