Search
Close this search box.

Alexis Castro, després de l’empat contra el Manlleu B: “Hem de fer un ‘reset’ i reformular moltes coses”

L'entrenador del Patí Vilanova demana humilitat a l'equip

Alexis Castro conversa amb Gerard Vergés, el seu ajudant, al descans del partit de divendres // G.M.CH.

El Patí Vilanova va arribar a l’aturada de la Setmana Santa amb un pobre botí d’un punt dels últims sis. Aquest bagatge va deixar preocupat el tècnic Alexis Castro. Així es va manifestar després del partit de divendres contra el Manlleu B (3-3).

“Crec que hem perdut més que dos punts. El punt d’inflexió del dia d’Igualada ha durat 10 dies. Jo no havia vist l’equip així. El que va passar a Ripoll vaig pensar que era perquè veníem d’una ratxa positiva, però avui me’n vaig preocupat“, va dir.

Alexis Castro també va entonar el mea culpa. “Ens estem equivocant. El màxim responsable soc jo. Hem entrat en una dinàmica que no m’acaba d’agradar perquè crec que és una qüestió de confiança de cadascú.”

I va afegir: “Hem de fer un ‘reset’ i reformular moltes coses. Per sort dúiem un bon coixí i podem reprendre la bona línia. Quan l’equip no està bé, no guanya. Aquí no tenim tres veterans que manen dins d’un partit, que marquen el tempo de la temporada… Tenim un equip jove. I estic veient coses que no m’acaben d’agradar quant a la presa de decisions”.

L’entrenador del Patí deia que “hem de trepitjar de peus a terra. No som ningú i segurament no ens ha anat bé la bona ratxa que dúiem. I l’únic responsable soc joc, perquè soc qui dirigeixo. Per tant, en alguna cosa m’estic equivocant. Quan decidim a quins equips hem de guanyar fàcil, ens equivoquem. No som ningú, ni jo. Toca treballar i ser humils. Quan creus que tens alguna cosa, estàs molt lluny d’aconseguir-la”.

El Patí va cinquè, però jugaria el play-off, ja que un dels equips que té per davant és el Barça C, que no pot pujar. En la pròxima jornada, el 7 d’abril, el conjunt vilanoví juga a la pista del GEiEG, el seu immediat perseguidor, al qual només li treu tres punts.

 

Comparteix la notícia