Search
Close this search box.

Alexis Castro, entrenador del Patí Vilanova: “El Reus B és tot el contrari que el Sant Celoni”

Els verds comencen avui la sèrie final per pujar a OK Lliga Plata

Alexis Castro, entrenador del Patí Vilanova // G.M.CH.

El Patí Vilanova obre aquest vespre (20.00 h) a la pista del Reus B Virginias la sèrie final per pujar a OK Lliga Plata. Els verds tornen a tenir el factor pista en contra. L’eliminatòria, com en les semifinals contra el Sant Celoni, també és al millor de tres partits.

“El Reus B és tot el contrari que el Sant Celoni, que destacava per l’ofici, la pausa i la qualitat dels seus homes. El filial del Reus és joventut, atreviment i molta qualitat també. L’intercanvi de cops els donarà més opcions a ells. És important que sortim sense dubtes i sabent que tindrem moments delicats”, afirma Alexis Castro, entrenador del Patí Vilanova.

El tècnic verd dona molta importància a aquest primer partit de la sèrie. “Pot marcar l’eliminatòria, ja que l’equip que surti guanyador tindrà molt a prop l’objectiu”, adverteix.


 

Alexis Castro no oblida el cop que el Patí va donar diumenge passat a Sant Celoni, però ja ha passat pàgina. “El guió va ser de pel·lícula. L’important va ser que no vam abaixar mai els braços. Ja ho vam gaudir. Ara hem de ser conscients que allò ja és passat i que toca fer un últim esforç”, conclou.

El Reus B-Vilanova d’aquest vespre es podrà veure en directe a través de Canal Blau. Els dos duels entre els dos equips en la lliga regular van acabar amb dos triomfs visitants. Els roig-i-negres van vèncer per 1-4 a Les Casernes i els verds es van imposar per 2-3 a la capital del Baix Camp.

Comparteix la notícia