Search
Close this search box.

Alexis Castro ja exerceix com a entrenador del Patí Vilanova en la tercera etapa al club

Vol un equip bregador, però amb cap per saber llegir els partits

Alexis Castro, en l'entrenament d'ahir // G.M.CH.


Alexis Castro va dirigir ahir al vespre el primer entrenament de la seva tercera etapa com a entrenador del Patí Vilanova.

D’entrada, el tècnic va estar conversant amb el president Viadel a la llotja, mentre els jugadors s’exercitaven a les ordres de Lucas Sorio, coordinador del club.

Al cap d’una estona Alexis Castro i Pau Viadel van baixar a la pista, el màxim mandatari del Patí va presentar el míster a la plantilla i el tècnic va acabar la sessió preparatòria.

Va ser una primera presa de contacte del nou entrenador amb l’equip. Alexis Castro va arrencar somriures entre els jugadors a la vegada que els va fer treballar amb la bola com a protagonista.

Ahir no hi era Gerard Vergés, que serà la mà dreta del tècnic. “Ell ha estat fonamental perquè jo estigui aquí. Crec que serà el següent entrenador del Patí”, va apuntar Alexis Castro.

El nou tècnic verd vol un equip que “es deixi la pell a la pista, però llegint en tot moment què ha de fer”. Alexis Castro posarà èmfasi en el treball defensiu. No li és cap obstacle tenir una plantilla amb majoria de jugadors de perfil atacant.


El tècnic conversa amb els jugadors // G.M.CH.

“Ser davanter no vol dir que no hagis de defensar, igual que ser defensa implica també saber atacar. Hem de ser forts i compactes al darrere i sorprenents a dalt”, va manifestar.

En el seu primer dia de la tercera etapa al club, Alexis Castro va revelar que encara no ha parlat del “tema econòmic” amb el president. Dissabte (18.00 h) farà el seu redebut com a tècnic verd contra el GEiEG a Les Casernes.

Alexis Castro agafa el Patí en la setena plaça, amb les opcions intactes de fer el play-off, però conscient que si ha tornat és perquè hi ha alguna cosa que no funciona segurament per les expectatives que s’havien generat.

Una de les millores que ha d’assolir és que l’equip pugi el percentatge d’encert a bola parada. Els mals números del Patí en aquest aspecte els atribueix a “una qüestió mental. A veure si entra la primera que tinguem”.

Comparteix la notícia