Segueix-nos

Hoquei patins

“Amb l’equip que s’està fent, la millor opció que tenia era quedar-me al Patí”

El porter Pol Ferrer parla sobre la renovació amb el Vilanova

Pol Ferrer conversa amb Gerard Vergés, un altre dels que han renovat // G.M.CH.

“Amb l’equip que s’està fent, la millor opció que tenia era quedar-me al Patí”. La frase és el Pol Ferrer, el porter dels verds. Ahir el club en va anunciar la renovació.

El reusenc reconeix que ha estat indecís per les propostes que ha anat tenint. “Hi havia l’interès d’equips italians i sobretot de França. I amb conjunts d’OK Lliga vaig tenir converses, però cap va fructificar. Al final, la voluntat del Patí de renovar-me ha prevalgut per sobre de les altres opcions. Veig un equip competitiu”, assenyala.


Pol Ferrer valora que des del club li hagin donat temps per prendre la decisió. “Entenen que el meu objectiu en el futur sigui jugar a l’OK Lliga i estic agraït pel tracte que m’han dispensat durant aquests dies. Aquí em sento molt valorat. La pròxima serà la quarta temporada amb el Vilanova. Des del primer dia he estat molt bé a Les Casernes”, apunta.

El tracte de l’afició també és un dels factors que l’han ajudat a decantar-se per continuar a la capital del Garraf. “L’afició del Patí és la millor de la categoria. Valora molt el jugador. Això és un ‘plus’ que suma una barbaritat”, indica.

De cara a la temporada vinent, Pol Ferrer espera no patir tant com aquest curs. “M’agradaria que tinguéssim opcions en cada partit. Això voldrà dir que competirem setmana rere setmana”, afirma.

El Patí Vilanova femení B se la juga aquest divendres
El Patí Vilanova femení B rep aquest divendres (20.30 h) a Les Casernes el Mataró en el segon ‘round’ de la sèrie definitiva per ascendir a l’OK Lliga. Les de la capital del Garraf estan obligades a guanyar per forçar el tercer i definitiu partit, que es jugaria diumenge a terres maresmenques. El gran dubte del Patí és si Paola Pascual podrà jugar. La setmana passada el Mataró va guanyar per 3-1.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins