Search
Close this search box.
,

Antonio Alves, un portuguès establert al Garraf, al prestigiós British Masters

El 2019 es va quedar a un punt de la medalla d'or

Antonio Alves, exercitant-se a CrossFit Blau // @ENTREGUIN

Antonio Alves és un portuguès de 55 anys criat a Anglaterra i establert al Garraf des de 1996. Fa una dècada que competeix en CrossFit, una especialitat molt de moda que combina exercicis de càrdio amb altres de força i de resistència.

Alves es prepara per participar els dies 11 i 12 de setembre a les finals del British Masters Championships, una prestigiosa competició que se celebrarà a Southampton.

En l’edició de 2019 es va quedar a un punt de la medalla d’or. Ara es vol treure l’espina després que l’any passat no s’hagués pogut celebrar el campionat per la pandèmia.

“Competim per categories d’edat. Jo prendré part del concurs de +55. Sóc dels joves i això em dona cert avantatge. Intentaré guanyar”, assenyala.

Alves s’entrena cinc o sis dies a la setmana durant tres o quatre hores diàries. Un mes abans del campionat va pujar la intensitat i en les últimes 48 hores prèvies pararà per complet.

De més jove Alves va practicar la gimnàstica artística i l’esgrima. Ara ha fet del CrossFit la seva vida. De fet, és un dels propietaris de CrossFit Blau, un gimnàs ubicat al Polígon Industrial de la Vilanoveta.

“Vam obrir el març de 2015. En els últims cinc anys hi ha hagut un boom del CrossFit a Catalunya i Espanya. I amb la pandèmia, encara més. Els confinaments han fet que la gent es conscienciï que ha de fer exercici”, apunta.

El somni d’Antonio Alves és estar en els Crossfit Games de l’estiu de 2022, la gran cita de l’especialitat en l’àmbit mundial.

Comparteix la notícia