Search
Close this search box.
,

Aprovada la represa de les competicions federades a partir dels 16 anys

El futbol territorial i juvenil tornarien els 20 i 21 de març

Les reivindicacions per recuperar les competicions han estat contínues darrerament // G.M.CH.

Nou pas endavant en la posada en marxa o represa de les competicions. El Procicat ha anunciat aquest dijous que a partir de dilluns, 8 de març, hi ha llum verda per a la reactivació de les competicions federades a partir dels 16 anys.

D’aquesta manera, poden tornar les competicions amateurs i de base per a majors de 16 anys de qualsevol disciplina.

També es podran fer servir els vestidors abans i després de tota pràctica esportiva, sempre respectant les restriccions de capacitat vigents. Això vol dir que als gimnasos ja es podran tornar a utilitzar les dutxes.

D’altra banda, l’aforament dels centres esportius continua limitat al 30% de la seva capacitat -50% en el cas de les piscines-, sempre que es mantinguin les mesures de ventilació necessàries.

En el futbol territorial i juvenil, el retorn podria ser els dies 20 i 21 de març

En el cas del futbol, podrà tornar tot el futbol territorial, de Segona Catalana en avall, i juvenil. Això afecta directament tots els clubs del Garraf d’aquestes categories. També el Vilanova, malgrat estar a Primera Catalana. I és que el retorn de la competició a Segona Catalana implicarà que sí que hi hagi descensos en la categoria del conjunt blanc-i-blau.

Una possible data de represa és la del cap de setmana del 20 i 21 de març. Així ho ha explicat Oriol Camacho, secretari general de la Federació Catalana, a FCF TV.

 

Comparteix la notícia