Search
Close this search box.

Aprovat el projecte per renovar la gespa artificial del camp del Cubelles

Les obres es faran l'estiu de l'any que ve

La gespa es canviarà l'estiu que ve // AJUNTAMENT CUBELLES

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cubelles, encapçalada per Narcís Pineda, ha donat llum verda al projecte de renovació de la gespa artificial del camp de futbol municipal Josep Pons i Ventura.

Les obres, que es preveu que s’allarguin al voltant de les vuit setmanes, es faran l’estiu de l’any vinent amb l’objectiu de no interferir en la nova temporada que està a punt de començar.

Un cop presentat el projecte d’execució elaborat pel despatx d’arquitectes Jordi Carreras Güell, es procedirà a iniciar el procés de licitació per a totes aquelles empreses que puguin estar interessades a participar-hi, per un import màxim de sortida de 279.741,90€ (IVA inclòs).


Principalment, els treballs consisteixen en l’estesa dels 100×64 metres de la superfície de l’àrea de joc més els annexos, la substitució de les actuals porteries i la xarxa perimetral, millores en les banquetes actuals i la dotació de nou equipament esportiu, entre d’altres.

L’actual gespa del municipal Josep Pons i Ventura va instal·lar-se durant la profunda reforma que va experimentar l’equipament el 2007 i ara serà renovada per un nou material d’última generació.

L’oferta futbolística es completa amb el camp annex de futbol 7, fins al maig de 2018 de terra i que va ser profundament remodelat, millorant així ostensiblement les condicions de joc dels seus usuaris.

Comparteix la notícia