Search
Close this search box.

Aprovats els números del Patí Vilanova en un curs marcat per la Covid-19

El pressupost per a la nova temporada és de 156.600 euros

Pau Viadel (esquerra), a la llotja, en un partit del darrer curs // LUÍS VELASCO

L’assemblea de socis del Club Patí Vilanova va aprovar ahir els comptes de l’entitat. Va ser una cita marcada per la Covid-19, amb l’ús de mascaretes per part de tots els assistents, separats per la recomanada distància de seguretat al pavelló annex del Complex Isaac Gálvez. La pandèmia va condicionar el curs passat i  també tindrà una afectació en el pròxim. Una quinzena de socis van acudir a l’assemblea.

El Patí Vilanova va tancar l’exercici 2019/2020 amb un dèficit d’uns 6.000 euros i s’ha hagut de tornar a ajustar el cinturó de cara a la nova campanya. La crisi del coronavirus, haver perdut la consergeria del pavelló i la falta d’un patrocinador principal per als dos primers equips van afectar els números del club en la darrera temporada.

El pressupost per al nou curs és de 156.600 euros (74.500 per als primers equips i 82.100 per a la base), 30.000 euros menys que la temporada anterior.

El president Pau Viadel va destacar l’esforç i la implicació dels jugadors i jugadores dels primers equips que han apostat per jugar al Patí Vilanova en la temporada 2020/2021. “No ho fan per diners, sinó per l’opció de jugar a categoria nacional amb nosaltres”, va apuntar Viadel.

El club afronta una temporada vinent que es clourà amb eleccions a la presidència.

Comparteix la notícia