Search
Close this search box.

Arnau Carreras, fitxatge de luxe per a l’Intersport Olària Samà 2022/2023

El base torna a casa després de 4 anys a EBA amb el Castelldefels

Adrià Piñol, tècnic del Samà, amb Arnau Carreras // CB SAMÀ

“Hola samistes, torno a casa per donar el millor bàsquet que tinc per aquest club. Ens veiem durant tota la temporada”.

Aquesta declaració d’intencions és del vilanoví Arnau Carreras, fitxatge de luxe de l’Intersport Olària Samà per a la temporada 2022/2023.

El base de la capital del Garraf vestirà altre cop la samarreta vermella després de quatre temporades a Lliga EBA amb el Castelldefels.

Format al Samà, el base va arribar a debutar amb 16 anys al Sènior masculí del conjunt vilanoví. El curs que ve, amb 24 primaveres, liderarà l’equip a Primera Catalana.

“Han estat quatre anys amunt i avall. Ara, per motius laborals, he decidit tornar a jugar a casa i estic molt il·lusionat amb aquesta nova etapa”, apunta Arnau Carreras.


L’entrenarà Adrià Piñol, amb qui va coincidir com a jugador. “L’Arnau va tenir l’oportunitat de fer el salt de categoria, però va conservar els lligams amb el club, on té amics. Ara li motiva tornar a aportar el seu gra de sorra al projecte del Samà“, afirma l’entrenador.

Segons Piñol, “és un jugador que mira molt a cistella i que té una gran facilitat anotadora, a banda de fer jugar l’equip. Ens apujarà el nivell, naturalment. A més, ens ha d’aportar l’experiència d’haver jugat a la Lliga EBA, on tot va més de pressa i s’han de prendre decisions més ràpidament. Per als més joves serà de gran ajuda”.

L’objectiu del tècnic del Samà per al pròxim curs és mantenir el bloc de la darrera temporada. “El que ha fet el Sènior femení, ascendint a Copa Catalunya amb un ple de jugadores de casa, ha de ser un exemple per a nosaltres”, manifesta.

De moment, ja han renovat Arnau Pérez, Sergi Liao, Jaume Torres, Oriol Garcia i Pau Borjas.

Comparteix la notícia