Search
Close this search box.
,

Baena i Vázquez, tercers en la classe 420 del Campionat de Catalunya de vela

Els dos regatistes pertanyen al Club Nàutic Vilanova, organitzador de la prova, que es va disputar en dos caps de setmana

Miquel Baena i Luca Vázquez, al tercer calaix del podi // FOTO: CN Vilanova

Els regatistes locals Miquel Baena i Luca Vázquez van pujar al tercer calaix de la classe 420 de vela del Campionat de Catalunya, disputat entre aquest cap de setmana i el passat a les aigües del Club Nàutic Vilanova. La prova també va comptar amb la classe Europa en el marc del Trofeu Vilamòbil.

La cita va comptar amb el concurs de 20 equips de la classe 420, una modalitat per parelles, i amb 43 regatistes de la classe Europa. Van participar-hi competidors de clubs de tot el litoral català com el CN El Balís, l’Obús Team del Masnou, l’Astro HSI Boro, el CN Tarragona, el CN Vilassar de Mar, el CNCB & CN Palamós, el CN L’Estartit, el CV Blanes, el CN Garraf i els amfitrions del CN Vilanova.

El vent va ser intermitent en els dos caps de setmana de regates. L’1 de febrer en va bufar poc i va fer que només es poguessin fer una prova de 420 i dues de la classe Europa. L’endemà, segon dia de competició, el vent va ser més potent, de 9 nusos de component sud-oest, unes circumstàncies que van permetre disputar tres proves de cada classe.

En la represa del campionat, aquest cap de setmana, dissabte no es va poder celebrar cap regata per la manca de vent. Ahir diumenge van millorar les condicions i es van poder completar tres proves de cada classe.

El lliurament de premis, celebrat ahir mateix, va comptar amb la presència de Xavier Noguera, delegat de Vela Lleugera del Club Nàutic Vilanova; Carlos Dávila, delegat territorial de la classe 420; Jesús Tello, delegat territorial de la classe Europa; Sergi Cadenas, vicepresident de la Federació Catalana de Vela, i Conxi Martínez, regidora d’Innovació, Empresa i Hisenda de l’Ajuntament de Vilanova.

⇒ Cliqueu en els enllaços per veure les classificacions

⇒ Classe 420

⇒ Classe Europa

Comparteix la notícia