Segueix-nos

Futbol

Bany de masses d’Aitana Bonmatí en un merescut homenatge a Sant Pere de Ribes

El camp de futbol del municipi, rebatejat amb el nom de la futbolista

Aitana Bonmatí, davant la placa amb el seu nom al camp municipal de Ribes // TWITTER AITANA BONMATÍ

Aitana Bonmatí va rebre ahir a la tarda un merescut homenatge a Sant Pere de Ribes arran dels èxits que està assolint en el món del futbol. La futbolista, campiona d’Europa i del món i ferma aspirant a la Pilota d’Or, es va donar un bany de masses.

Centenars de veïns van rebre-la primer a l’Ajuntament i després al camp de futbol, que ha estat rebatejat amb el seu nom.

“És un orgull formar part d’aquest poble. Això és casa meva i sempre ho serà. Compartir el dia a dia amb vosaltres és molt bonic. Em sento molt valorada i estimada”, va dir des del balcó del Consistori.

En l’antic Bosc de Plaça, el camp del Ribes, és on va començar a jugar a futbol. Tornar-hi va ser molt emotiu per a la futbolista. La van acompanyar els diferents equips del Ribes.


‘És un orgull i un honor que el camp de futbol on vaig començar a jugar de petita al meu poble ara porti el meu nom’, afirma en una piulada a Twitter.

Quan va atendre els mitjans de comunicació no va poder defugir les preguntes sobre el conflicte que enfronta les jugadores amb la patronal pel salari mínim i que ha derivat en una vaga.

“Sincerament, estic cansada d’estar cada any batallant i trobar-nos en la mateixa situació. Necessitem que les institucions es posin les piles per poder fer el que més ens agrada, que és jugar a futbol. No hauríem d’estar pendents de la resta. Volem un futbol just i millor, el que ens mereixem”, va manifestar.


Foto de família de l’homenatge d’ahir // TWITTER AITANA BONMATÍ

PUBLICITAT

Més a Futbol