Search
Close this search box.

Bany de masses d’Aitana Bonmatí en un merescut homenatge a Sant Pere de Ribes

El camp de futbol del municipi, rebatejat amb el nom de la futbolista

Aitana Bonmatí va rebre ahir a la tarda un merescut homenatge a Sant Pere de Ribes arran dels èxits que està assolint en el món del futbol. La futbolista, campiona d’Europa i del món i ferma aspirant a la Pilota d’Or, es va donar un bany de masses.

Centenars de veïns van rebre-la primer a l’Ajuntament i després al camp de futbol, que ha estat rebatejat amb el seu nom.

“És un orgull formar part d’aquest poble. Això és casa meva i sempre ho serà. Compartir el dia a dia amb vosaltres és molt bonic. Em sento molt valorada i estimada”, va dir des del balcó del Consistori.

En l’antic Bosc de Plaça, el camp del Ribes, és on va començar a jugar a futbol. Tornar-hi va ser molt emotiu per a la futbolista. La van acompanyar els diferents equips del Ribes.


‘És un orgull i un honor que el camp de futbol on vaig començar a jugar de petita al meu poble ara porti el meu nom’, afirma en una piulada a Twitter.

Quan va atendre els mitjans de comunicació no va poder defugir les preguntes sobre el conflicte que enfronta les jugadores amb la patronal pel salari mínim i que ha derivat en una vaga.

“Sincerament, estic cansada d’estar cada any batallant i trobar-nos en la mateixa situació. Necessitem que les institucions es posin les piles per poder fer el que més ens agrada, que és jugar a futbol. No hauríem d’estar pendents de la resta. Volem un futbol just i millor, el que ens mereixem”, va manifestar.


Foto de família de l’homenatge d’ahir // TWITTER AITANA BONMATÍ

Comparteix la notícia