Bona estrena de l’Atlètic Vilanova, que doblega La Granada per 1-4

El Sitges B empata (1-1) al camp del Vilanova del Camí

El primer onze inicial de l'Atlètic Vilanova a la Lliga // CAV

L’Atlètic Vilanova va començar la Lliga amb un triomf per 1-4 al camp de La Granada. Els blanc-i-blaus van saber ser pacients per fer-se amb els tres punts.

La primera meitat va ser equilibrada, tot i que l’Atlètic Vilanova va tenir més presència ofensiva. Sergio Ximénez va estrenar el resultat al minut sis per als de Walter Lamy, però els locals no van trigar a empatar.

Rubén Cortés i Moha va saltar al camp aprofitant el descans i l’Atlètic Vilanova va incrementar el seu domini. Isaac Ximénez, de penal, va marcar l’1-2 al minut 60 i Abdel va anotar l’1-3 poc després.

L’Atlètic Vilanova no va trontollar, malgrat quedar-se amb un home menys per la doble groga que va veure Erik Reyes, la segona al minut 75. L’1-4 final va fer-lo Sergio Ximénez al minut 87.

El Sitges B va debutar amb un empat a un al camp del Vilanova del Camí. Els locals van obrir el marcador al minut nou.

Amb el matx obert, els de Toni Salido no es van donar per vençuts i van tenir premi amb el gol de l’empat final, obra de Guillem Gràcia a les acaballes del partit.