Segueix-nos

Gimnàstica

L’equip Escolar D4P del Gimnàstica Vilanova s’endú un bronze a la Copa Catalana

Era la 2a fase de la competició i es va celebrar a Sant Jaume d’Enveja

Les medallistes de l'equip Escolar D4P del Club Gimnàstica Vilanova // CG VILANOVA

L’equip Escolar D4P del Club Gimnàstica Vilanova va endur-se la medalla de bronze en la segona fase de la Copa Catalana de la categoria. La competició es va celebrar el cap de setmana passat a Sant Jaume d’Enveja.

En el capítol individual, Jana Mora va quedar desena de la classificació general, quedant primera a la barra i tercera a terra. En salt, Gisela Calvo va ser primera i Aina Rovira, tercera; i en terra, Olga Gutiérrez va ocupar la tercera plaça. Van completar l’equip Paula Domínguez i Mariona Guerrero.

En escolars D3 l’equip format per Diana Gasparini, Ariadna Plandolit, Naiara Madrid, Lavínia Lavelli, Violeta Sontheimer i Lola Reyes va aconseguir la cinquena posició.

Cal destacar el primer lloc de Diana Gasparini en la classificació per aparells.

En categoria Escolars C4G van participar Jana Gallego, Júlia Zoroa i Lluna Miquel, mentre que l’equip C4P va estar format per Diona Broca, Noa Terrada i Olívia Kunze.

En categoria B4G van competir Martina Silva, Mar Torrella i Júlia Álvarez. Per la seva part, Martina Díaz i Lucía Merino van participar en categoria B4P. I en la categoria A4G van debutar Ares Castro i Sara Silva. Lola Gutiérrez va participar en categoria A4P.

Els pròxims 18 i 19 de març serà el torn de la Base 1-2-3-4-5 també a Sant Jaume d’Enveja.

Un or i una plata individuals a Besalú
En la primera fase de la Copa Catalana de les categories GAM i de Base 6-10 GAF, disputada els dies 4 i 5 de març a Besalú, el Club Gimnàstica Vilanova va apuntar-se dues medalles individuals en categoria masculina. David Planas va guanyar l’or en Promoció 5 amb un primer lloc al poltre amb arcs, a les anelles i a les paral·leles i amb una tercera plaça a terra. En categoria Base 5, Oriol Garcia va guanyar la plata quedant primer a terra i salt, segon a la barra fixa i tercer a les anelles.
PUBLICITAT

Més a Gimnàstica