Search
Close this search box.

Caldrà presentar una sol·licitud d’accés per veure el Vilanova-Rapitenca

És la gran novetat del protocol elaborat per l'Ajuntament

Les grades de l'Alumnes Obrers podran tornar a acollir públic // G.M.CH.

Si bé els aficionats que vulguin veure el Vilanova-Rapitenca de diumenge a l’Alumnes Obrers no s’hauran d’inscriure prèviament, sí que caldrà que portin al camp una sol·licitud d’accés degudament omplerta.

Així ho ha estipulat l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en el protocol a seguir per a l’accés de públic a les instal·lacions esportives municipals de la ciutat. El seu contingut s’ha conegut aquesta tarda.

La sol·licitud d’accés és una mena de full d’autoresponsabilitat a través del qual cada persona declara que en els últims 15 dies no ha presentat cap símptoma compatible amb la Covid-19, ni ha estat positiu ni ha conviscut ni ha estat contacte estret de cap persona positiva. També admet haver llegit els protocols de prevenció, higiene i seguretat i accepta les pautes a seguir.

En finalitzar el registre a través d’Internet, els seguidors hauran d’imprimir una còpia del justificant o guardar-lo en PDF al mòbil per presentar-lo a l’entrada del camp.

El registre està regulat pel control d’aforament que marca cada entitat esportiva en les diferents instal·lacions. És per això que, per ell sol, no garanteix directament l’accés directe.

És important que en la sol·licitud d’accés, a banda de la identificació personal, s’indiqui el nom de l’equipament, la data i l’hora d’inici del partit en les caselles corresponents.

Segons informa l’Ajuntament, es prendrà la temperatura de tothom que accedeix a l’equipament i serà obligatori el rentat de mans amb hidrogel. L’accés del públic a l’equipament es realitzarà 10 minuts abans del partit.

A l’Alumnes Obrers hi podran accedir fins a 630 persones. Els aficionats locals se situaran a la grada de la tribuna principal i els visitants, a la de l’altra banda.

Comparteix la notícia