Segueix-nos

Salut

Canyelles senyalitza el primer Circuit Esportiu per l’entorn del municipi

El traçat té cinc quilòmetres i es pot fer caminant, corrent i en bici

L’Ajuntament de Canyelles ha senyalitzat el primer Circuit Esportiu de Proximitat que recorre l’entorn natural del municipi.

L’objectiu és impulsar i fer accessible la pràctica esportiva per a tothom i fomentar la salut física i emocional dels ciutadans.

El recorregut té cinc quilòmetres i és de dificultat mitjana o baixa, per fer caminant, corrent i en bicicleta. És un circuit circular que s’inicia i acaba al Camí del Romanguer (a l’alçada de l’aparcament de l’escola Sant Nicolau).

Recorre el Camí del Romanguer per seguir per Cal Simó fins al Mas Rossell i el Camí del Pla del Bosc fins a l’avinguda Daltmar per tornar de nou a l’inici del Camí del Romanguer.


Cada quilòmetre està senyalitzat amb una fita. A l’inici del traçat, a més, hi ha un plafó informatiu del recorregut amb consells d’exercicis d’escalfament per abans d’iniciar la marxa i d’estiraments per fer un cop s’ha acabat el recorregut.

És una acció que Canyelles impulsa en el marc del seu programa de Municipi Esportiu i Saludable.

Forma part d’un projecte pilot que es fa en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i que s’ha desenvolupat només a una desena de municipis de la demarcació.

L’actuació s’ha fet gràcies a una subvenció de 16.500 euros procedent de la Diputació de Barcelona.

Nou equip de cal·listènia
En el marc de la mateixa actuació vinculada a la Diputació de Barcelona, s’ha instal·lat un equip de cal·listènia al parc de Palmeres, al costat del circuit de bicicletes. Es compleix així amb una de les demandes sorgides des del Consell d’Infants Municipal. Aquest equipament ha quedat integrat al Circuit Esportiu de Proximitat.

PUBLICITAT

Més a Salut