Search
Close this search box.

Carles Martínez, exjugador blanc-i-blau, nou director del planter del Vilanova

Des de la marxa de Jaume Sarasa, el club no tenia aquesta figura

Laffitte i Carles Martínez escenifiquen l'acord // CF VILANOVA

Carles Martínez, exjugador blanc-i-blau en dues etapes (temporades 1999/2000 i 2000/2001 i 2008/2009), és el nou director del planter del Vilanova. La notícia es va conèixer ahir a primera hora de la tarda. La va fer pública el club a través de les xarxes socials.

Des de la marxa de Jaume Sarasa, el club no tenia aquesta figura. El president Laffitte havia pensat en Agus Isabel i en van arribar parlar, però no hi va haver entesa. Al final l’escollit ha estat Carles Martínez, de 40 anys.

El nou home fort del planter del Vilanova treballa com a tècnic d’Esports l’Ajuntament de Canyelles des de fa 14 anys i és el president del Canyelles. També va ser coordinador de Futbol-7 al Sitges durant més de cinc anys.

“Tinc moltes ganes. Quant a maduresa personal i professional, crec que aquesta oportunitat m’arriba en un bon moment”, afirma Carles Martínez.

També admet que el temps no juga a favor seu. “Anem una mica a contrarellotge per les dates en què estem, però ja ens hem posat a treballar i estic coneixent com està l’estructura de la base per dins. Ara es tracta de treballar el millor possible”, apunta.

Un dels hàndicaps amb què es trobarà és la marxa d’alguns entrenadors, com Àlex Arbalat o Josan.

Comparteix la notícia