Search
Close this search box.
,

Carles Montllor i Elisabet Karlsson s’imposen en la Mitja Marató de Sitges

La cita també incloïa el Quart de Marató i aplega 2.000 participants

El podi masculí de la Mitja Marató // AJUNTAMENT SITGES

Carles Montllor (una hora, vuit minuts i 17 segons) i Elisabet Karlsson (una hora, 22 minuts i 58 segons) es van imposar ahir en la Mitja Marató de Sitges 2022.

El podi de la categoria masculina el van completar Gerard De Antonio, segon amb un temps d’una hora, vuit minuts i 28 segons, i Àlex Cervero Orfila, tercer amb una hora, nou minuts i nou segons.

En la categoria femenina, segona va ser Nina Manso (una hora, 24 minuts i 31 segons) i tercera, Giulia Rigodanza (una hora, 24 minuts i 32 segons).

Pel que fa al Quart de Marató (10 kilòmetres), el primer a travessar la meta va ser Amaury Dehez (36 minuts i vuit segons). Darrere seu va entrar Eric Domingo. Aquest, però, havia començat la cursa uns segons més tard que Amaury Dehez.

El temps d’Eric Domingo va ser de 36 minuts i sis segons. Així doncs, va completar el circuit amb dos segons menys que el primer a passar la meta i figura en el primer lloc de la classificació que ha facilitat l’organització.

El tercer lloc de la categoria masculina dels 10 kilòmetres va ser per a Juan Cifre, amb 38 minuts i 12 segons. En dones, la primera del Quart de marató va ser Martina Alemany (42 minuts i 32 segons), seguida de Maria Carme Olaya (42 minuts i 37 segons) i de Jèssica Codina (44 minuts i 19 segons).


Les tres primeres de la Mitja Marató // AJUNTAMENT SITGES

Pel que fa als resultats de les corredores i corredors locals, segons les classificacions de l’Organització, els sitgetans Joseba Arana (1:19:56) i Kiko Tomás (1:20:55) van ser primer i segon en homes i el ribetà Marc Gaspar (1:24:44), tercer, en la Mitja Marató.

En dones va imposar-se la ribetana Sílvia Toscas (1:27:38), per davant de les sitgetanes Laura Esther (1:34:37) i Adriana Olivares (1:39:02).

En el Quart de Marató, podi sitgetà al complet tant en categoria masculina com en femenina. En homes va guanyar Marc Miraball (38:31). Segon va quedar Jordi Martí (41:22) i tercer, Francisco Vila (42:09).

En dones, triomf per a Serena Serra (47:52). Van completar el podi Maria Hernández (50:23) i Nicola Strafford (51:05).

La matinal atlètica d’ahir a Sitges va reunir de 2.000 participants. A més, al llarg del dissabte a la tarda, el passeig marítim va ser l’escenari de les curses infantils i adaptades, amb caràcter no competitiu i que es van anar desenvolupant per distàncies segons les edats dels participants.

[su_box title=”Valoracions positives des de l’Ajuntament” style=”soft” box_color=”#516e6d”]Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges, va estar present en la sortida de la cursa i en els lliuraments de premis i va manifestar que “estem molt satisfets que la Mitja marató de la vila es mantingui com un referent en el món de l’atletisme. Després que l’any passat es va haver de cancel·lar la prova a causa de la pandèmia, era molt important tornar a celebrar-la amb la força i vitalitat que hem vist aquest any”. Al seu torn, el regidor d’Esports, Jaume Monasterio, explicava que “som una cita imprescindible per als atletes d’aquestes distàncies. Començar l’any amb la Mitja Marató de Sitges és apostar per l’esport i demostrar que podem tornar a fer esport amb les mesures sanitàries necessàries per lluitar també contra la COVID-19”.[/su_box]

Comparteix la notícia