Carlitos dona la victòria al Sitges en un equilibrat derbi al camp de l’Olivella

El Cubelles perd a casa (0-1) contra el San Mauro

El derbi va ser molt igualat // CE OLIVELLA

Un solitari gol de Carlitos va donar ahir la victòria (0-1) al Sitges en el derbi al camp de l’Olivella. Els de Luri Sorroche sumen tres victòries en tres partits i comanden la taula en solitari al grup 2 de Segona Catalana.

L’Olivella va vendre molt cara la seva pell. El partit va ser molt equilibrat, amb un estira-i-arronsa continu entre els dos equips. Quan les defenses es van veure superades, els dos porters, tant Àlex Rovira com Lucas Cajes, van estar entonats.

El matx es va decidir al minut 70. Martí, envoltat de tres rivals, va lluitar per la pilota a l’àrea i Carlitos la va acabar recollint fruit d’un rebot per enviar-la a la xarxa amb la cama esquerra després de marxar d’Olmedo.

El Cubelles, per la seva part, va perdre dissabte per 0-1 contra el San Mauro en un partit molt travat. L’únic gol va arribar al minut 34 i va ser obra d’Enric Palet.

Amb el marcador a favor, els visitants van saber jugar les seves cartes per impedir la reacció dels de Xavi Vilagut.