Search
Close this search box.

Carlitos Henarejos, ‘fitxatge’ de luxe del Sitges de cara a la fase d’ascens

El davanter reapareix després de sis mesos lesionat

Carlitos, jugador del Sitges // G.M.CH.

Carlitos Henarejos, el màxim golejador del Sitges la temporada passada, torna a sentir-se futbolista. Dissabte va reaparèixer després de sis mesos de baixa per una lesió al genoll i és un ‘fitxatge’ de luxe per als d’Aiguadolç de cara a la fase d’ascens.

“Em falta ritme i físicament estic a un nivell inferior dels companys, però almenys ja em sento útil per ajudar l’equip sobre el camp”, assenyala el jugador.

La motivació que té és màxima per aportar també el seu gra de sorra en la meta de pujar a Primera Catalana.

“Veure que el míster ja pot comptar amb mi és molt satisfactori. Els meus esforços estaven centrats a ser un jugador més. Els companys estan amb la fletxa cap amunt. Jo vull col·laborar amb ells en el que queda de temporada. Poso per sobre l’objectiu col·lectiu d’ascendir, però m’agradaria fer algun gol decisiu per pujar”, apunta.

La lesió

El malson de Carlitos va començar en la darrera jornada de la temporada passada al camp de l’Òdena. Era el 28 de maig. El davanter va lesionar-se el genoll dret després d’un salt en un cop de cap. “Vaig rematar i em vaig fer mal en caure”, recorda.

Li van diagnosticar una ruptura de la banya externa del menisc que va derivar en un edema ossi. Durant l’estiu va estar fent recuperació i va poder participar en la pretemporada fins a l’amistós al camp del Montblanc del passat 3 de setembre.

Aquell dia Carlitos va dir prou. La ruptura al menisc la continuava tenint, però no li privava de jugar. El principal maldecap que tenia era l’edema ossi i una afectació als cartílags, a banda que ja havia estat operat anys enrere dels dos genolls.

El Sitges va començar la Lliga sense el seu últim màxim golejador. Ell es va posar al cap que volia reaparèixer abans del final de curs. Enrere ha deixat hores i hores de recuperació amb magnetoteràpia, injeccions de plasma, factors de creixement, ressonàncies i visites al metge.

Al servei de l’equip

“Ha estat molt dur, però estic per jugar i espero anar millorant fins a final de la temporada. El metge m’havia arribat a aconsellar que plegués. L’edema ja no hi és. Quan acabi la temporada m’operaré de la part del menisc que tinc trencada i amb factors de creixement intentaré solucionar el problema en els cartílags”, explica.

Mentrestant, Carlitos ja torna a tenir la porteria contrària entre cella i cella. El Sitges arrencarà la fase decisiva de la Lliga com a primer del grup 3 d’ascens amb els mateixos 46 punts que el Gornal.

Pugen els tres primers i els tres millors quarts dels sis grups d’ascens per completar un total de 21 equips. El Sitges va pel bon camí. I Carlitos torna a estar al servei de l’equip.

Comparteix la notícia