Carlos Contreras i Álex Morillas segellen un triomf laboriós de la Penya Jove

També guanyen el Ribes, l'Atlètic Vilanova i el Sitges B

L'onze de dissabte de la Penya Jove // @GRADAJOVE

La Penya Jove, líder al grup 12 de Tercera Catalana, va encadenar la quarta victòria amb un laboriós 2-0 contra l’Ateneu Igualadí, dissabte a la tarda. Van haver de treballar de valent els homes d’Àngel Llerena per sumar tres punts més.

A les acaballes del primer temps va arribar el primer gol de la Penya Jove, obra de Carlos Contreras. L’extrem roquetenc va rebre una passada a l’espai d’Óscar Hernando i va entrar a l’àrea per l’esquerra abans de perfilar-se i xutar a baix amb la cama dreta.

Tan bona va ser la definició de Carlos Contreras com l’habilitació d’Òscar, que va abaixar la pilota amb el pit al cercle central i va jugar ràpidament a l’espai conscient que allà corria el seu company.

La sentència no va arribar fins als compassos finals del matx. Va ser obra d’Álex Morillas, que va rematar una assistència de Carlos Contreras, un dia més determinant en la Penya Jove.

El Ribes, segon classificat, tampoc no afluixa i, també dissabte, va vèncer el Masquefa per 2-0. Els dos gols dels de Gustavo Costa van arribar en la segona meitat.

Pol Bofarull va fer el primer al minut 57 i Álvaro Cardiel, de penal, va marcar el segon al 59. El Ribes també acumula quatre triomfs seguits.

L’alegria del Ribes després de la victòria // INSTAGRAM CD RIBES

L’Atlètic Vilanova, quarta a la taula, continua en ratxa des de l’arribada de Zigor Bengoa. Ja suma quatre victòries en quatre partits amb el nou míster. Ahir els blanc-i-blaus es van imposar al Piera per 0-3.

Sergio Ximénez va obrir la llauna al minut 18. Abans de la mitja part va ser expulsat el mateix Ximénez, però l’Atlètic Vilanova va marxar al descans amb un 0-2 gràcies a Ricard Fernández, nou fitxatge procedent de l’Olivella.

Tot i jugar amb 10, els blanc-i-blaus van mantenir el tipus en la segona meitat i Ángel va posar la rúbrica a la victòria amb el 3-0 final al minut 81.

Els titulars de l’Atlètic Vilanova a Piera // FACEBOOK ATLÈTIC VILANOVA

La jornada rodona dels equips garrafencs del grup 12 de Tercera Catalana la va certificar el Sitges B, que ahir va vèncer per 1-2 al camp de la Pobla de Claramunt. Els tres gols van arribar en la primera meitat.

Jean Marco va avançar els de Toni Salido a la mitja hora de joc. Van respondre els locals amb l’1-1 al cap de poca estona, però encara abans del descans Jean Marco, de penal, va firmar l’1-2 definitiu. El Sitges B va cinquè.