Segueix-nos

Golf

Carlota Ciganda s’imposa en l’Estrella Damm Ladies Open de Sitges

La navarresa suma el segon títol al Terramar amb molta emoció

Carlos Ciganda, amb el trofeu de guanyadora al Terramar // TWITTER ESTRELLA DAMM LADIES OPEN

Carlota Ciganda va imposar-se ahir en l’Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya, que es va disputar al Club de Golf Terramar de Sitges des de dijous.

Va ser el segon títol de la navarresa en el torneig després del que va aconseguir el 2019.

La darrera jornada va ser d’allò més emocionant, amb la jugadora navarresa més erràtica de l’habitual.

Era evident que aquesta última ronda no era el moment de floritures, i més en el cas de Carlota Ciganda, concentrada al màxim en el seu joc i en la seva rutina.

Tant és així que fins i tot el seu primer bogey, en el forat 2, després de començar el dia amb un birdie, va resultar anecdòtic i gairebé normal, després de 53 forats sense cap errada i dues rondes immaculades al Club de Golf Terramar.

No obstant això, el doble bogey fet per la navarresa en el forat 9 va ser un avís que la jornada no seria bufar i fer ampolles.


Les errades de Carlota Ciganda van ser aprofitades per l’argentina Magdalena Simmermacher, que a partir d’una bona ratxa de quatre birdies, després d’altres dos al començament de la seva volta, va situar-se com a líder per a donar emoció al torneig.

Ara bé, l’argentina no va poder mantenir el ritme i dos bogeys en els forats 12 i 14 van donar una mica d’aire a Ciganda. La navarresa, a més, va encadenar un eagle i un birdie en els forats 16 i 17 per recuperar el lideratge.

Mentre el públic assistia al bonic combat entre l’espanyola i l’argentina, l’escocesa Laura Beveridge, gairebé sense fer soroll, va signar una gran volta de 66 cops (-6), sense errors i amb sis birdies, que van ajudar-la a pujar a la segona posició, a dos cops de Carlota Ciganda amb un total de 272 (-16).

En el lliurament de premis, la navarresa va protagonitzar el moment més emotiu del torneig. Amb l’emoció a flor de pell va dedicar la victòria a “a un familiar difunt i a Juan Carlos Unzué“. L’exfutbolista i exentrenador navarrès està lluitant contra l’ELA (esclerosi lateral amiotròfica), malaltia que pateix des de fa dos anys.

PUBLICITAT

Més a Golf