Segueix-nos

Futbol 7 | Lliga Comarcal

Charrúas i Cade Projectes & Cal Trajo es jugaran el títol de Primera en l’última jornada

També s’ha de decidir la Lliga a Segona Divisió A

El Cade Projectes & Cal Trajo opta a desbancar Los Charrúas // ARXIU


Més emoció impossible a la Primera Divisió de la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf. El títol es decidirà en la darrera jornada, la setmana que ve, amb un duel directe entre els dos colíders, Cade Projectes & Cal Trajo i Los Charrúas.

Ara per ara, el Cal Trajo està per davant gràcies al gol ‘average’ general, ja que en la primera volta va haver-hi un empat a tres entre els dos equips. Si tornen a firmar taules, se’n beneficiarien els vermells.

Tots dos conjunts van resoldre els respectius compromisos de la penúltima jornada amb sengles triomfs.

El Cal Trajo va fer valer els gols d’Albert Pérez, Pau Pujol (2), Oriol Lorenzo i Adrià Marcé per imposar-se al FC Skal per 5-1. Los Charrúas van doblegar l’Amigos de ZizouElecmont per 1-7 amb dianes de Fassani (3), Gerardo Rojas, Richard (2) i Diego.


A Segona A també es decidirà la Lliga en l’última jornada. Tenen opcions els tres primers: Eco Recasens Sports Bar (35 punts), Apóstoles FC (34 punts) i Inter de Puerto Alegre (32), que té el gol ‘average‘ particular guanyat al líder.

Tots tres equips també van complir en la jornada d’aquesta setmana. L’Eco Recasens va endossar un 9-1 a la Penya Barcelonista. Van destacar Àdam i Abdon, amb dos i tres gols cadascú.

L’Apóstoles i l’Inter van patir més imposant-se al Pizzeria Francesco (3-4) i al FCNG BOL (4-3), respectivament.

A Segona B, el ja campió Luistatto va derrotar el Manchester Piti. Queda per decidir la segona plaça, que atorga l’ascens. Se la disputaran en la darrera jornada el Nottingham Miedo i el Manchester Piti, separats per dos punts, i que s’enfronten en l’últim partit. Al Nottingham li val l’empat.

PUBLICITAT

Més a Futbol 7 | Lliga Comarcal