Search
Close this search box.

Cinc equips d’Honor, dos de Preferent i un de Primera, als quarts de la Copa

La Parròquia es desfà del Lotus (3-0) en el partit més destacat dels vuitens de final

Joan Pons, amb la pilota en el triomf de La Parròquia contra el Lotus // FOTO: G.M.CH.

Ja estan definits els quarts de final de Copa de la Lliga de Futbol Sala Ciutat de Vilanova. Hi participaran cinc equips de Divisió d’Honor, dos de Preferent i un de Primera.

La Parròquia es va desfer del Lotus en el partit més destacat de la ronda de vuitens de final. Tots dos equips militen a la categoria d’or. Els quadribarrats van imposar-se per 3-0. Jordi Martí i Jordi Sentís van inaugurar el marcador en la primera meitat. El Lotus no va trobar la manera de replicar i va continuar igual després del descans. Oriol Navarro va signar el 3-0 definitiu en el segon temps per posar el llaç a un partit molt seriós de La Parròquia, finalista de la competició el curs passat. En un altre duel entre dos equips d’Honor, el Saba Tendals va imposar-se al Grup 7 Persianes per 9-5.

El Raiko-Peix i Marisc, líder de la màxima categoria, va necessitar els penals per desfer-se de l’EsportXTothom, de Preferent. Al final dels 50 minuts el resultat va ser d’empat a dos.

L’AFS Vila de Sitges i el Secret de l’Eskala, d’Honor, van fer imperar la lògica tot guanyant l’Alcaide Rehabilitacions i Reformes Integrals (5-3) i el Roda Pneumàtics (7-5), ambdós de Preferent, respectivament. L’EG Mobles Arzua Estilistes va guanyar l’Andamial per 4-5 en un duel entre dos equips de la categoria de plata, on també juga el Bar Agricultura-Punt Moda, que va sorprendre el Premià Assessors, d’Honor, tot golejant-lo per 9-3.


VUITENS DE FINAL 
EsportsXTothom 2 – Raiko Peix i Marisc 2*
Tot Kilain 1 – Sin Patrocinador 0
La Parròquia 3 – El Lotus 0
Saba Tendals 9 – Grup 7 Persianes 5
AFS Vila de Sitges 5 – Alcaide Rehabilitacions i Reformes Integrals 3
Bar Agricultura-Punt Moda 9 – Premià Assessors 3
Andamial 4 – EG Mobles Arzua Estilistes 5
El Secret de l’Eskala 7 – Roda Pneumàtics 5
En negreta, equips classificats *Passa per penals

Comparteix la notícia