Search
Close this search box.
,

Cinc podis per al Club Nàutic Vilanova en la 41a Regata Columbretes

La prova aplega 228 navegants de 15 clubs del litoral català

La prova es va disputar durant el cap de setmana // CN VILANOVA

El Club Nàutic Vilanova, que exercia d’amfitrió, va obtenir cinc podis en la 41a Regata Columbretes-Gran Premi Aedas Homes. La prova es va disputar durant el cap de setmana amb 76 embarcacions i un total de 228 navegants de 15 clubs del litoral català.

Va ser la primera cita del circuit oficial de regates puntuable per Altura, A2 i Solitaris que s’ha pogut celebrar després d’un any de restriccions a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Feia molts anys que una regata de Creuers no aplegava més de 70 embarcacions a Vilanova i la Geltrú.

Els cinc podis del Club Nàutic Vilanova els van aconseguir Jordi Zaragoza, tercer en la classe ORC A2 a bord de ‘La Orana‘; Àngel Blázquez, segon en la classe creuer ORC amb l’embarcació ‘El Travieso‘, i Jesús Ortiz (‘Bandit’), Xavier Mujal (‘Mufo’) i Pere Amorós (‘Sapphire‘), primer, segon i tercer, respectivament, en la classe ORC Promoció.


El lliurament de premis va posar el punt final a la prova // CN VILANOVA

La Columbretes 2021 va constar de dues proves, una de llarga de 71 milles d’anada i tornada fins a la plataforma Casablanca, puntuable pel Campionat de Catalunya de Solitaris, A2, A3 i Altura; i una de curta de 36 milles, fins al castell de Tamarit, puntuable pel Circuit Català de Regates Costaneres 2021.

L’Smerit, de Tito Moure, del Club Vela Blanes, va ser el primer classificat en temps real amb un registre de 8 hores, 15 minuts i 54 segons. Moure va batre el rècord de la prova que tenia ell mateix.

Comparteix la notícia