Search
Close this search box.

Codina, lesionat del turmell esquerre, podria estar KO, almenys, dues setmanes

El capità del Vilanova té visita demà amb el traumatòleg

Codina, amb Dani Cardeñoso, en el moment d'abandonar el camp després de lesionar-se // G.M.CH.

La mala sort es va acarnissar amb Oriol Codina, capità del Vilanova, en la represa de la Lliga al camp del Viladecans. En la celebració del 0-1, al minut 22, va lesionar-se el turmell esquerre i va haver de ser substituït al cap d’una estona.

“En la pinya per festejar el primer gol d’Edgar Doblas, vaig trepitjar algú i se’m va torçar tot el turmell. Estic una mica ‘fotut’, la veritat. Crec que dues setmanes de baixa, mínim, no me les traurà ningú. Té força pinta d’esquinç. Demà tinc visita al traumatòleg”, explica. I afegeix: “Ja és mala sort que després de tant de temps sense jugar em trenqui celebrant el gol. Quina mala ‘pata’“.

Codina va abandonar el camp acompanyat per Dani Cardeñoso, preparador físic de l’equip. Feia cara de dolor. Durant una estona va ser atès en un córner.

El jugador no les tenia totes, però va provar de continuar jugant. De fet, va tornar a la gespa i, inclús, va poder celebrar el 0-2 amb els companys sobre el rectangle de joc. Però no podia. Al final va ser rellevat per Roberto al minut 33.

Comparteix la notícia