Search
Close this search box.
,

Com menystenir l’esport amateur català

La falta de notícies del PROCICAT genera incertesa

VECTEEZY.COM

Les notícies sobre l’evolució de la pandèmia són desencoratjadores. Des de dilluns es parla de més restriccions per part de la Generalitat, però a les 11 del matí d’aquest dijous encara no hi ha un dictamen sobre com quedarà l’aturada en la competició de l’esport no professional. El més probable és que tampoc no es jugui, però falta la confirmació de les autoritats.

D’això se’n diu menystenir l’esport amateur, el que practiquen milers de catalanes i catalans. Ahir la Federació Catalana de Basquetbol se’n va afartar i va tirar pel dret tot suspenent durant 15 dies més les seves competicions, que per cert, no han pogut ni començar. Ben fet. Almenys, els clubs del món de la cistella ja saben què els espera en els dos pròxims caps de setmana. Avui ha fet el mateix la Federació Catalana de Patinatge.

Puc entendre que en plena pandèmia l’esport passi a un segon terme, però entre poc i massa. Es tracta de comunicar millor. La falta de notícies del PROCICAT genera incertesa. Què han de fer les entitats de les altres modalitats esportives que, per exemple, han de contractar un autobús per al compromís del cap de setmana? Fins que no es pronunciï la Generalitat tot està a l’aire si les Federacions no agafen la iniciativa.

Comparteix la notícia