Search
Close this search box.

Compàs d’espera en el futur immediat del Club Patí Vilanova

La junta directiva debat els moviments a fer

Pau Viadel, amb Óscar Gonzálvez i Toni Ramírez, dos dels altres homes forts de la junta // G.M.CH.

Els dubtes envolten el futur immediat del Patí Vilanova. El descens del primer equip masculí és la punta de l’iceberg de la situació del club, amb pares i mares de l’hoquei base demanant millores al president de cara a la tempoada que ve a través d’una carta.

Ara per ara, la junta del Patí, encapçalada pel president Pau Viadel, debat els moviments a fer aquesta mateixa setmana. En els últims dies s’han succeït les reunions per abordar la problemàtica.

L’incident d’un seguidor, que va propinar un calbot a un dels àrbitres del Patí Vilanova-SHUM Maçanet, ha multiplicat el desànim de la junta. Ara el club torna a estar exposat a una sanció econòmica per part de la Federació Espanyola. El club ja va haver de fer front a una multa per un altre incident durant el Vilanova-Taradell.

Pau Viadel va anunciar la setmana passada al programa ‘Zona Mixta’, de Canal Blau, que convocarien una assemblea per posar els càrrecs de la junta a disposició dels socis. També va afirmar que plegarien si sorgís alguna candidatura alternativa.

Ara per ara no hi ha notícies de ningú que vulgui agafar les regnes del Patí. La junta ha de decidir què fer. El calendari corre en contra del club. Un procés electoral endinsaria l’entitat en un mar de dubtes. El futur immediat del Patí està en compàs d’espera.

Comparteix la notícia