Search
Close this search box.
,

Convocades mobilitzacions en defensa de l’esport amateur i de base

Les promou la plataforma 'Ja n'hi ha prou', impulsada des de Girona

L'activitat al pavelló de Les Casernes ara es limita als dos primers equips del Patí Vilanova // ARXIU

La plataforma ‘Ja n’hi ha prou’, impulsada des de Girona per defensar l’esport amateur i de base, vol fer-se sentir arreu del territori.

Amb aquest objectiu ha convocat una mobilització davant els pavellons i recintes esportius de cada municipi de Catalunya aquest dissabte, 9 de gener, a les dotze del migdia.

Es persegueix fer palès el creixent malestar amb les restriccions que continuen tenint aturat l’esport català. Des de ‘Ja n’hi ha prou’ s’ha elaborat un manifest en què es defensa que l’esport és segur. Els seus impulsors lamenten que som el sector més castigat, sense cap fonament.

La plataforma busca adhesions a través de Change.org i ja ha aconseguit 8.000 firmants entre federacions, entitats, esportistes i aficionades i aficionats en general.

Els Consells Esportius, també molt molestos

Avui, arran de les últimes restriccions, també s’ha manifestat la Unió de Consells Esportius de Catalunya, que considera que les noves mesures del PROCICAT discriminen el model dels Consells Esportius envers el model federat, alhora que demana coherència i equitat en relació amb les mesures que s’han pres en altres sectors.

Comparteix la notícia