Search
Close this search box.

“Crec que amb el salt a Tercera, en la nova temporada faré un màster de futbol”

El vilanoví Totti fitxa pel Vilafranca de Triguero i Boira

Totti va jugar amb el Viladecans el curs passat a Primera Catalana // G.M.CH.

Gerard Ortiz, ‘Totti‘, jugarà la temporada que ve a les files del Vilafranca. El degà penedesenc va fer oficial ahir el fitxatge del migcampista vilanoví, que en la darrera campanya va pujar a Superlliga –ara batejada com a Lliga Elit– amb el Viladecans.

“Havia parlat amb equips de Primera Catalana i de Lliga Elit, fins que em va trucar el Vilafranca. L’opció de jugar a Tercera és molt llaminera. No la podia deixa escapar. És una oportunitat única que m’ha arribat, òbviament per Triguero –nou tècnic dels quadribarrats–, però vull agrair al club que m’hagi obert les portes”, afirma Totti.

Santi Triguero el coneix sobradament com a jugador i com a persona i no va dubtar a trucar-li quan va ser nomenat míster del Vilafranca. Totti accepta el repte amb molta il·lusió. “Crec que amb el salt a Tercera, en la nova temporada faré un màster de futbol. Podré jugar amb jugadors rellevants del futbol català i aprendre d’ells, tant si són companys com rivals”, manifesta.


La possibilitat de competir a Tercera li arriba amb 23 anys. “Penso que és una edat ideal. En la darrera temporada m’he trobat bé físicament i en els últims anys he anat adquirint experiència a Primera Catalana. Ara em toca treballar al màxim per tenir minuts amb el Vilafranca”, apunta.

Fins que va marxar al Viladecans, Totti va estar quatre campanyes a la primera plantilla del Vilanova sent important quan van respectar-li les lesions.

De menut, Totti té records de la darrera etapa del Vilanova a Tercera Divisió. “Va ser el primer equip que vaig seguir i hi eren tant Triguero com Boira, que m’entrenaran al Vilafranca. El meu pare em deia que s’havia de valorar que l’equip estigués en aquesta categoria. Tenia molta raó. No tothom té la sort d’arribar a Tercera i ara em sento un privilegiat de poder gaudir d’aquesta oportunitat al Vilafranca”, conclou.

Comparteix la notícia