Search
Close this search box.

“Crec que s’està fent un equip molt competitiu per aspirar als màxims objectius”

Oriol Sebrià, màxim golejador del Patí Vilanova aquest curs, també renova

Sebrià celebra un dels 24 gols que ha fet aquesta temporada // G.M.CH.

“Estic molt il·lusionat amb el nou projecte, amb les noves incorporacions que s’han donat. Crec que s’està fent un equip molt competitiu per aspirar als màxims objectius que ens plantegem”.

Aquestes paraules són d’Oriol Sebrià, que també continuarà al Patí Vilanova la pròxima temporada. El club ho va anunciar ahir a través de les xarxes socials.

El jugador vilanoví va arribar al Patí sense fer soroll el juliol de l’any passat i ha acabat sent en el màxim realitzador de l’equip d’aquest curs amb 24 dianes.Especialista a bola parada, també ha demostrat capacitat resolutiva en l’un contra un. L’afició de les Casernes continuarà gaudint del seu joc.

Amb 20 anys, Sebrià és present i futur per al Patí Vilanova. S’uneix a Querol i Marimon com a jugadors renovats i als fitxatges de Jose López, Davd Lecha i Arnau Güell.

Sebrià es mostra “molt content per la renovació i per la confiança que m’ha brindat Jordi Costa, el cos tècnic i el Patí Vilanova. Tinc moltes ganes de començar de nou i posar el club al lloc on es mereix”.

Comparteix la notícia