Search
Close this search box.

Cremades: “El Vilanova està per desaparèixer pel deute amb la Seguretat Social”

El candidat a la presidència aposta per un club transversal

Josep Maria Cremades, aquest migdia durant l'entrevista al 'Primer Minut' // G.M.CH.

Josep Maria Cremades treballa per convèncer la massa social del Vilanova i ser-ne el president després de les eleccions del 22 de juny. Aquest migdia ha passat per Canal Blau i ha estat el protagonista del programa ‘Primer Minut’.

El candidat ha estat molt realista amb la situació econòmica del club. “El Vilanova està pràcticament per desaparèixer pel deute amb la Seguretat Social, que està per sobre del milió d’euros”, ha assegurat.

Cremades hi vol fer front i aquesta és la seva primera opció, però ho veu difícil. “Una possibilitat és intentar arribar a un acord amb la Seguretat Social i que la subvenció que ens dona l’Ajuntament any rere any serveixi per anar reduint el deute. Hem tingut converses, però és un tema complicat, no enganyarem el soci”.

L’altra opció, segons Cremades, seria “comprar una plaça d’un club de cert nivell. Per comprar una plaça a Tercera Catalana, comences a Quarta Catalana”. El tercer escenari que maneja és el de començar de zero: “Canviar el nom del club i arrencar de Quarta Catalana per intentar pujar com més aviat millor”.


Cremades no contempla la possibilitat de continuar com ara, és a dir, deixant que el deute creixi per esquivar la problemàtica. “Ara estem rebent la subvenció de manera alegal. No podem continuar així”, ha manifestat.

Segons Cremades, “hem de deixar de fer càbales de contes de fades. Ens hem de treure les castanyes del foc nosaltres. Hi ha les tres vies comentades per tirar endavant”.

El candidat ha lamentat que en els darrers anys no s’hagi fet res per afrontar el deute: “Crec que ningú no ha volgut fer res. Jo he estat en directives i he marxat per aquest tema”, ha afirmat.

I ha afegit: “Les circumstàncies ens portaran allà on sigui. És complicat. Nosaltres tenim un espònsor molt potent que vol entrar. Està pendent que nosaltres arreglem el tema del deute, que ho condiciona tot”.


Quant al projecte esportiu, contempla un club transversal. “Hem de tenir quatre primers equips: el masculí, el femení, el de veterans i un de ‘genuine‘ (per a persones amb discapacitat intel·lectual) amb les necessitats cobertes al cent per cent”, ha exposat.

I ha posat èmfasi en una direcció potent per al futbol base que assumiria l’exfutbolista Juvenal Edjogo. Segons Cremades, “Laffitte ha fet una gran feina, però es bolca massa amb el primer equip i s’oblida de la resta del club”. També és partidari d’una aposta ferma pel futbol femení per evitar la fugida de talent.

La idea de Cremades és partir de quatre àrees, destacant la de ‘coaching‘ i la de màrqueting i esdeveniments.

El candidat advoca per “donar un caire més social al Vilanova. Volem ser quelcom més que un club de futbol. Baixarem les quotes i apostarem per oferir més formació als nostres tècnics. Tot el que deixem d’ingressar, ho pal·liarem amb espònsors”.

Quant al primer equip, confia en Xavi Vilagut com a míster i treballa per lligar un director esportiu.

Cremades ha recordat quan anava al camp vell i les dues promocions d’ascens a Segona B que va jugar el Vilanova el 2003 i el 2006. “M’estimo el club i m’agradaria tornar-lo a l’excel·lència”, ha manifestat.


Comparteix la notícia